Schoonmaakorganisatie Wouters is aangesloten bij:

Nieuws

 • De samenwerking tussen WerkBedrijf Rijk van Nijmegen en Schoonmaakorganisatie Wouters B.V.

  25-5-2018
  Onlangs heeft Lisa Wouters, Manager Projecten en Communicatie bij Schoonmaakorganisatie Wouters B.V., nader kennis gemaakt met Wendy van Paridon, Consulent bedrijfsdienstverlening bij WerkBedrijf Rijk van Nijmegen. Wat doet WerkBedrijf Rijk van Nijmegen? Wendy legt uit dat WerkBedrijf Rijk van Nijmegen een arbeidsbemiddelingsbedrijf is. In de arbeidsmarktregio Rijk van Nijmegen voeren wij de Participatiewet uit. Onze kernactiviteit is het bemiddelen, ontwikkelen en begeleiden van werkzoekenden met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt naar werk. Iedereen verdient een werkplek in de maatschappij. Wij gaan uit van wat mensen wél kunnen. Afstand tot de arbeidsmarkt bestaat wat ons betreft niet!
  Meer lezen »

 • Bezoek Pro College Nijmegen

  24-5-2018
  Afgelopen dinsdag hebben een aantal leerlingen van het Pro College Nijmegen een bezoek gebracht aan onze organisatie. In korte sessies hebben de leerlingen informatie gekregen en mogen oefenen als glazenwasser, interieurverzorgster en als medewerker specialistisch vloeronderhoud.
  Meer lezen »

 • Dag van de Schoonmaker

  17-5-2018
  15 Juni 2018 - De Dag van de Schoonmaker. Een dag speciaal voor al onze schoonmakers. Al onze schoonmakers zijn ontzettend belangrijk voor ons bedrijf en onze klanten, voor de leef- en werkomgeving. Kortom, zij zijn en maken onze branche! Wij hebben ons inmiddels aangemeld: http://www.dedagvandeschoonmaker.nl/deelnemers
  Meer lezen »

 • 26 jaar bestaan

  1-4-2018
  Vandaag bestaat onze organisatie alweer 26 jaar. Wij blikken nog even terug op een prachtig jubileumweekend vorig jaar.
  Meer lezen »

 • Uitbreiding wagenpark

  5-2-2018
  Trots op de uitbreiding van ons wagenpark! De Scania droogzuiger gebouwd door Amphitec BV en de Toyota bus geleverd door onze gewaardeerde relatie Autobedrijf Müskens BV. Wat een vakwerk!
  Meer lezen »

 • Aanstelling Ambulant Objectleider

  20-9-2017
  Graag willen wij jullie op de hoogte brengen dat vanaf 1 november a.s. Frank van Grunsven de nieuwe Objectleider bij Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. zal zijn. Hoogste tijd om jullie alvast eens kennis te laten maken met onze nieuwste aanwinst!
  Meer lezen »

 • Update vakantiekrachten

  23-6-2017
  UPDATE VAKANTIEKRACHTEN De zomervakantie staat alweer voor de deur, wij zijn nog voor enkele opdrachtgevers op zoek naar enthousiaste, flexibele en betrouwbare Vakantiekrachten Interieurverzorging M/V. Kom jij ons team met vakantiekrachten versterken? Wij zoeken nog een kandidaat: - Voor de omgeving van Nijmegen, Malden, Groesbeek vanaf 28 juli t/m 1 september. - Voor de omgeving van Wijchen en Nijmegen vanaf 17 juli t/m 15 september.
  Meer lezen »

 • Werkzaamheden bij de Waalbrug te Nijmegen

  19-6-2017
  Wederom hebben wij een mooie uitdaging gehad. In opdracht van Dar Nijmegen hebben wij diversen schoonmaakwerkzaamheden mogen verrichten bij de Waalbrug te Nijmegen.
  Meer lezen »

 • De Dag van de Schoonmaker

  15-6-2017
  Vandaag, 15 juni, is het De Dag van de Schoonmaker. Ook wij bedanken al onze medewerkers voor hun dagelijkse inzet!
  Meer lezen »

 • Jubileumfilm

  28-4-2017
  Hierbij presenteren wij graag nogmaals onze Jubileumfilm en tevens onze bedrijfsfilm. Bekijk hieronder de film.
  Meer lezen »