Schoonmaakorganisatie Wouters is aangesloten bij:

Groot Berg en Dal

“Groot Berg en Dal” ligt centraal in het dorp Berg en Dal, slechts enkele kilometers ten zuiden van de oudste stad van Nederland, Nijmegen. Groot Berg en Dal beschikt over zo’n 125 service-appartementen variërend van 2 tot 5 personen. Bewoners kunnen op Groot Berg en Dal zorgeloos en veilig ouder worden. Met onder andere faciliteiten als: maaltijdvoorziening door FA Hofmans catering, kapper, bloedprikken, pedicure en Thuiszorg organisatie Groot Gelre voorziet in de zorgbehoefte en de 24u alarmopvolging.

Groot Berg en Dal en Schoonmaakorganisatie Wouters werken sinds 2007 samen; de heer Patrick Bronstijn is vanaf november 2013 directeur-bestuurder en is vanaf die tijd zeer te spreken over de samenwerking van beide partijen. Sinds de komst van Patrick Bronstijn is er veel veranderd binnen Groot Berg en Dal. Er is een flexibele schil van externe partijen aangebracht die met hun dienstverlening betrokken zijn bij de dagelijks organisatie. Zo ook de schoonmaakwerkzaamheden: de Interieurverzorging en de Glasbewassing.

Patrick Bronstijn: ‘het bestuur en de bewoners zijn zeer tevreden over de werkzaamheden zoals Schoonmaakorganisatie Wouters deze altijd uitvoeren. De bewoners dragen jullie op handen’. Patrick Bronstijn is ook nog altijd zeer tevreden over de samenwerking, er is regelmatig contact en met name over de flexibiliteit van Schoonmaakorganisatie Wouters is Groot Berg en Dal zeer te spreken.


« terug naar overzicht