Schoonmaakorganisatie Wouters is aangesloten bij:

Pro College Nijmegen

Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. maakt o.a. schoon bij Pro College Nijmegen.
Het Pro College bestaat uit vier scholen in Bemmel, Boxmeer, Wijchen en Nijmegen waar praktijkonderwijs wordt gegeven. Praktijkonderwijs is een vorm van voortgezet onderwijs, ingericht voor leerlingen die sterk zijn in praktische vakken. Leerlingen kunnen in de bovenbouw kiezen voor een praktijkopleiding in een van de vier sectoren: Techniek, Groen, Facilitair of Economie. Met een groot aantal leerlingen, maar liefst 260, is op 2 september jl. de nieuwbouw in Nijmegen in gebruik genomen. Vanaf die tijd is Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. in contact gekomen met het Pro College Nijmegen, mede door Jan Peters conciërge van deze vestiging.

Met het zicht op de nieuwbouw heeft het management team van het Pro College Nijmegen begin van de zomer een aantal offertes vergeleken m.b.t. diversen schoonmaakorganisaties in de regio. Het management team was kritisch, er kwam een plan van eisen en het management team heeft haar goed laten adviseren voordat daadwerkelijk een keuze werd gemaakt. Vol trots is uiteindelijk Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. gekozen voor de verzorging en uitvoering van de schoonmaak voor deze geweldige nieuwbouw locatie. Niet alleen de opleveringsschoonmaak werd door Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. verzorgd er werd ook een akkoord bereikt door beiden partijen op de dagelijks- en periodieke interieurverzorging, de glasbewassing en het vloeronderhoud.

Jan Peters: ‘’Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. is een organisatie waar ze ook daadwerkelijk weten waar ze over praten. Duidelijk in haar uitleg, flexibel, meedenkend en goed bereikbaar. Ook de medewerkers werken vol enthousiasme en hebben hart voor de zaak. De gehele organisatie werkt om vervolgens aan de wens van de klant te voldoen’’. Wilt u kennismaken met het Pro College of bent u benieuwd wat Praktijkonderwijs is? Bekijk onderstaande video en de leerlingen laten het u zien.

Klink op deze link voor het bekijken van de video: https://youtu.be/25BG4TrRtnI


« terug naar overzicht