Schoonmaakorganisatie Wouters is aangesloten bij:

Nieuws

 • Lantaarnpalen reinigen

  21-2-2019
  In opdracht van de Gemeente Berg en Dal zijn wij momenteel lantaarnpalen aan het reinigen. Voor volgende week staan er voor een andere opdrachtgever nog enkele honderden lantaarnpalen in de planning. In deze video ziet u het resultaat voor en na het reinigen.
  Meer lezen »

 • Volgende groep basisopleiding schoonmaken

  18-2-2019
  Een mooie start gemaakt met de volgende groep voor de basisopleiding schoonmaken. Wederom fijne en zeer gemotiveerde collega's. De opleiding wordt verzorgd door Zuiver Schoonmaakopleidingen.
  Meer lezen »

 • Nieuwe stijl

  15-2-2019
  Vandaag hebben wij onze caddy op mogen halen. Weer een voertuig vernieuwd. Het is echt vakkundig werk van Bastyle Reclame. Wij zijn blij met deze nieuwe stijl. Op naar de volgende!
  Meer lezen »

 • Nieuwe generatie aan het roer

  15-1-2019
  De eerste editie van Nijmegen Business magazine 2019 is uit. Met een speciaal themanummer 'familiebedrijven'. Hier mogen wij natuurlijk niet in ontbreken ''nieuwe generatie aan het roer''.
  Meer lezen »

 • Kerstborrel

  20-12-2018
  Gisteren samen met onze medewerkers genoten van de jaarlijkse kerstborrel. Met als verrassing De Kerstmarktspecialist! Wauw wat was het speciaal om je eigen kerstpakket samen te stellen. Ook veel dank aan Café Hopmans en Feest Dj Mark Gewoon Gezellig. Het was een top avond.
  Meer lezen »

 • Nieuw ontwerp

  18-12-2018
  Inmiddels is ons wagenpark al flink vernieuwd en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe ontwerp bij voor de reclame. Komende tijd zullen alle bussen gewrapt gaan worden in de nieuwe stijl! Hieronder alvast een impressie!
  Meer lezen »

 • Emons Group kiest voor Schoonmaakorganisatie Wouters B.V.

  13-12-2018
  De Emons Group is een bedrijf dat sinds 1943 bestaat en zeer onderscheidend is in de transportwereld. De Emons Group bestaat uit vier divisies met logistieke centra in Nederland, Duitsland, België, Polen en Tsjechië en bestaat al meer dan 75 jaar. Het hoofdkantoor is gevestigd te Milsbeek. Deze organisatie heeft maar liefst 750 medewerkers in dienst. Het bedrijf is constant bezig om het transport zo duurzaam en efficiënt mogelijk te verzorgen in Europa.
  Meer lezen »

 • Diploma behaald

  11-12-2018
  Onze dames (waarvan een aantal op deze foto) zijn geslaagd en hebben het basis diploma algemene schoonmaak op zak. Met zeer mooie cijfers! Nogmaals gefeliciteerd, wij zijn trots op onze mensen!
  Meer lezen »

 • Samen zorgen voor een schone werkomgeving

  6-12-2018
  Carel Lurvink, al meer dan 26 jaar onze hoofdleverancier voor schoonmaakartikelen. Onlangs waren zij vanuit Enschede op bezoek bij ons in Groesbeek. Bekijk in deze video hoe Carel Lurvink en Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. samen zorgen voor een schone werkomgeving:
  Meer lezen »

 • Terugkeer Dennis Wouters

  23-11-2018
  Sinds 1 november jl. is Dennis Wouters weer in dienst getreden bij Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. Dennis Wouters is de zoon van René Wouters (Directeur) en Truus Wouters (Directrice) van de Schoonmaakorganisatie. Vroeger is Dennis samen met zijn zusje Lisa al opgegroeid met het schoonmaakbedrijf van zijn ouders. Vanaf 2002 t/m 2015 is Dennis al werkzaam geweest binnen het bedrijf. Na 3 jaar keert hij terug en is het familiebedrijf weer compleet!
  Meer lezen »