Schoonmaakorganisatie Wouters is aangesloten bij:

Nieuws

 • Schoonmaakdag De Treffers

  29-8-2018
  Afgelopen zaterdag was de jaarlijkse 'Schoonmaakdag' bij voetbalclub De Treffers. Een fris en fruitig sportpark voor het nieuwe seizoen. Ook Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. heeft geheel vrijwillig de tribune schoongemaakt! Op naar een sportief seizoen!
  Meer lezen »

 • Succesvolle samenwerking met NasWerkt

  15-8-2018
  Een prachtig uitzendbureau midden in de stad Nijmegen gevestigd met als uitgangspunt persoonlijke detachering, werving & selectie en payrolling. Dat is uitzendbureau NasWerkt. Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. is sinds een vol halfjaar gestart met de Interieurverzorging en Glasbewassing bij NasWerkt. Inmiddels zijn beide organisaties volledig naar elkaar toegegroeid en mag er gesproken worden over een succesvolle samenwerking. Maar waar is deze samenwerking begonnen? En hoe kan deze zo succesvol zijn?
  Meer lezen »

 • 'Vakantiewerk werd nog nooit zo goed betaald als dit jaar. Schoonmaken is zelfs de best betaalde vak

  2-8-2018
  'Vakantiewerk werd nog nooit zo goed betaald als dit jaar. Schoonmaken is zelfs de best betaalde vakantiebaan' (bron AD.nl). Leuk! Onze branche staat bovenaan, dat verwachten niet veel mensen dat schoonmaken de best betaalde vakantiebaan is!
  Meer lezen »

 • De Dag van de Schoonmaker!

  15-6-2018
  Het is vandaag De Dag van de Schoonmaker! Dag in dag uit staan onze medewerkers voor ons klaar om een bijdrage te leveren aan een schone omgeving voor iedereen. Zij maken hét verschil en zijn hiermee ontzettend belangrijk. Daar zijn wij als Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. enorm trots op! Daarom worden al onze medewerkers in het zonnetje gezet. #ddvds2018 #schoonmaak #vakwerk
  Meer lezen »

 • De samenwerking tussen WerkBedrijf Rijk van Nijmegen en Schoonmaakorganisatie Wouters B.V.

  25-5-2018
  Onlangs heeft Lisa Wouters, Manager Projecten en Communicatie bij Schoonmaakorganisatie Wouters B.V., nader kennis gemaakt met Wendy van Paridon, Consulent bedrijfsdienstverlening bij WerkBedrijf Rijk van Nijmegen. Wat doet WerkBedrijf Rijk van Nijmegen? Wendy legt uit dat WerkBedrijf Rijk van Nijmegen een arbeidsbemiddelingsbedrijf is. In de arbeidsmarktregio Rijk van Nijmegen voeren wij de Participatiewet uit. Onze kernactiviteit is het bemiddelen, ontwikkelen en begeleiden van werkzoekenden met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt naar werk. Iedereen verdient een werkplek in de maatschappij. Wij gaan uit van wat mensen wél kunnen. Afstand tot de arbeidsmarkt bestaat wat ons betreft niet!
  Meer lezen »

 • Bezoek Pro College Nijmegen

  24-5-2018
  Afgelopen dinsdag hebben een aantal leerlingen van het Pro College Nijmegen een bezoek gebracht aan onze organisatie. In korte sessies hebben de leerlingen informatie gekregen en mogen oefenen als glazenwasser, interieurverzorgster en als medewerker specialistisch vloeronderhoud.
  Meer lezen »

 • Dag van de Schoonmaker

  17-5-2018
  15 Juni 2018 - De Dag van de Schoonmaker. Een dag speciaal voor al onze schoonmakers. Al onze schoonmakers zijn ontzettend belangrijk voor ons bedrijf en onze klanten, voor de leef- en werkomgeving. Kortom, zij zijn en maken onze branche! Wij hebben ons inmiddels aangemeld: http://www.dedagvandeschoonmaker.nl/deelnemers
  Meer lezen »

 • 26 jaar bestaan

  1-4-2018
  Vandaag bestaat onze organisatie alweer 26 jaar. Wij blikken nog even terug op een prachtig jubileumweekend vorig jaar.
  Meer lezen »

 • Uitbreiding wagenpark

  5-2-2018
  Trots op de uitbreiding van ons wagenpark! De Scania droogzuiger gebouwd door Amphitec BV en de Toyota bus geleverd door onze gewaardeerde relatie Autobedrijf Müskens BV. Wat een vakwerk!
  Meer lezen »

 • Aanstelling Ambulant Objectleider

  20-9-2017
  Graag willen wij jullie op de hoogte brengen dat vanaf 1 november a.s. Frank van Grunsven de nieuwe Objectleider bij Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. zal zijn. Hoogste tijd om jullie alvast eens kennis te laten maken met onze nieuwste aanwinst!
  Meer lezen »