Schoonmaakorganisatie Wouters is aangesloten bij:

Nieuws

 • Diploma behaald

  11-12-2018
  Onze dames (waarvan een aantal op deze foto) zijn geslaagd en hebben het basis diploma algemene schoonmaak op zak. Met zeer mooie cijfers! Nogmaals gefeliciteerd, wij zijn trots op onze mensen!
  Meer lezen »

 • Samen zorgen voor een schone werkomgeving

  6-12-2018
  Carel Lurvink, al meer dan 26 jaar onze hoofdleverancier voor schoonmaakartikelen. Onlangs waren zij vanuit Enschede op bezoek bij ons in Groesbeek. Bekijk in deze video hoe Carel Lurvink en Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. samen zorgen voor een schone werkomgeving:
  Meer lezen »

 • Terugkeer Dennis Wouters

  23-11-2018
  Sinds 1 november jl. is Dennis Wouters weer in dienst getreden bij Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. Dennis Wouters is de zoon van René Wouters (Directeur) en Truus Wouters (Directrice) van de Schoonmaakorganisatie. Vroeger is Dennis samen met zijn zusje Lisa al opgegroeid met het schoonmaakbedrijf van zijn ouders. Vanaf 2002 t/m 2015 is Dennis al werkzaam geweest binnen het bedrijf. Na 3 jaar keert hij terug en is het familiebedrijf weer compleet!
  Meer lezen »

 • Laatste cursusdag

  22-11-2018
  De afgelopen weken is er hard gewerkt door een aantal van onze Interieurverzorgsters en door Zuiver Schoonmaakopleidingen. Gisteren de laatste lesdag gehad. Oefenen, oefenen en oefenen. En nu op naar het examen volgende week. Heel veel succes dames, jullie kunnen het!
  Meer lezen »

 • Terugkeer Dennis Wouters

  1-11-2018
  Met genoegen hebben wij groot nieuws voor u. Vanaf vandaag, 1 november is Dennis Wouters teruggekeerd binnen Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. Hij zal zich ontplooien als Bedrijfsleider binnen onze organisatie en zal de komende jaren de organisatie verder gaan ontwikkelen, professionaliseren en klaarstomen voor de opvolging van het familiebedrijf. Blijf ons volgen, binnenkort volgt een interview met Dennis Wouters. Wij wensen hem alvast heel veel succes en plezier binnen onze organisatie.
  Meer lezen »

 • Vacuümzuiger

  31-10-2018
  Onze vacuümzuiger is weer in de Gemeente Berg en Dal. Na een aantal maanden industriële reinigingswerkzaamheden, in heel het land, uitgevoerd te hebben stond onze Scania gisteren bij het Gemeentehuis van de Gemeente Berg en Dal.
  Meer lezen »

 • Start Basis(vak)opleiding algemene schoonmaak

  24-10-2018
  Vandaag is een groep Interieurverzorgsters gestart met de Basis(vak)opleiding algemene schoonmaak. Het doel is de schoonmaakmethoden praktisch, veilig en ergonomisch verantwoord uit te voeren.
  Meer lezen »

 • Schoonmaakdag De Treffers

  29-8-2018
  Afgelopen zaterdag was de jaarlijkse 'Schoonmaakdag' bij voetbalclub De Treffers. Een fris en fruitig sportpark voor het nieuwe seizoen. Ook Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. heeft geheel vrijwillig de tribune schoongemaakt! Op naar een sportief seizoen!
  Meer lezen »

 • Succesvolle samenwerking met NasWerkt

  15-8-2018
  Een prachtig uitzendbureau midden in de stad Nijmegen gevestigd met als uitgangspunt persoonlijke detachering, werving & selectie en payrolling. Dat is uitzendbureau NasWerkt. Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. is sinds een vol halfjaar gestart met de Interieurverzorging en Glasbewassing bij NasWerkt. Inmiddels zijn beide organisaties volledig naar elkaar toegegroeid en mag er gesproken worden over een succesvolle samenwerking. Maar waar is deze samenwerking begonnen? En hoe kan deze zo succesvol zijn?
  Meer lezen »

 • 'Vakantiewerk werd nog nooit zo goed betaald als dit jaar. Schoonmaken is zelfs de best betaalde vak

  2-8-2018
  'Vakantiewerk werd nog nooit zo goed betaald als dit jaar. Schoonmaken is zelfs de best betaalde vakantiebaan' (bron AD.nl). Leuk! Onze branche staat bovenaan, dat verwachten niet veel mensen dat schoonmaken de best betaalde vakantiebaan is!
  Meer lezen »