Schoonmaakorganisatie Wouters is aangesloten bij:

Vandaar de naam Schoonmaakorganisatie Wouters

Het is ooit allemaal begonnen met glasbewassing, maar tot vandaag de dag is onze organisatie uitgegroeid tot een total care 24/7 facilitair dienstverleningsbedrijf. Wij onderscheiden ons in de markt door veel tijd en aandacht te besteden aan de wensen van onze klanten, onze flexibiliteit, de snelheid van handelen en onze uitgebreide dienstverlening. 

Interieurverzorging is momenteel onze grootste tak van sport, daarnaast zijn we nog steeds specialist in glasbewassing. De kracht van Schoonmaakorganisatie Wouters zit in de extra's; professionele activiteiten op het gebied van industriële reiniging, gevelreiniging, calamiteitenreiniging, hogedrukreiniging, filterreiniging, reinigen van daken, bouwopleverings-schoonmaak, carcleaning en reiniging van zonnepanelen.   

 

Cleaned by Schoonmaakorganisatie Wouters

De kracht van Schoonmaakorganisatie Wouters zit niet alleen in de extra professionele activiteiten, maar ook om de benadering van problemen en het aandragen van oplossingen. Wij blijven ons verdiepen in de specifieke behoeften en wensen van onze klanten, de relaties, medewerkers en gasten van onze relaties. Wij werken met een betrokken team van degelijk geschoolde schoonmaakspecialisten. Die daadwerkelijk hun voldoening halen uit een schoon en fris eindresultaat. Dat is schoonmaken zonder dat u er omkijken naar heeft en het geeft ook nog eens een opgeruimd gevoel. Onze organisatie bewijst elke dag weer dit bij onze klanten op te roepen.

Download hier de zelfverklaring Code Verantwoordelijk Marktgedrag van Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. 

Onze diensten bestaan uit

ONZE DIENSTEN BESTAAN UIT

 • Interieurverzorging

  Klanten zijn het belangrijkste voor een organisatie, tenminste bij u toch ook? Een goed verzorgd interieur is daarbij geen luxe, het is het visitekaartje voor uw bedrijf.
  Meer lezen »

 • Glasbewassing

  Schonen ramen werpen frisse blikken. Bij Schoonmaakorganisatie Wouters is het allemaal begonnen met de glasbewassing.
  Meer lezen »

 • Industriële reiniging

  Industriële reiniging is een belangrijk specialisme van ons. Wij kunnen elke (complexe) vorm van industriële reiniging aan. Daarbij besteden wij ook aandacht aan specialistische bedrijfsprocessen, zoals de reiniging van steenfabrieken.
  Meer lezen »

 • Woning, bouw & projectoplevering

  Het schoon opleveren van uw woning, bouw en project is een specialisme waar wij ook zeer deskundig in zijn.
  Meer lezen »

 • Gevelreiniging

  Heeft u een stenen gevel, kunststof gevel of damwandprofielen? Het maakt niet uit, bij Schoonmaakorganisatie Wouters bent u aan het juiste adres, wij reinigen alles.
  Meer lezen »

 • Carcleaning

  Steeds meer relaties laten ook het conditioneren van hun (bedrijfs)auto, motor, boot, caravan en/of camper door Wouters Carcleaning verzorgen.
  Meer lezen »

 • Specialistisch vloeronderhoud

  Klanten en medewerkers komen graag binnen op een schone of zelfs blinkende vloer. Het reinigen van grote of specifieke vloeroppervlakten behoort ook tot onze specialiteiten.
  Meer lezen »

 • Calamiteiten reiniging

  Overal doen zich calamiteiten voor maar calamiteitenreiniging is een vak apart. Want reiniging bij calamiteiten vraagt om deskundigheid, bereikbaarheid, flexibiliteit en snelheid van handelen.
  Meer lezen »

 • Reiniging zonnepanelen

  Heeft u zonnepanelen? Laat deze dan met regelmaat reinigen. Wanneer een zonnepaneel vuil is dan heeft dit effect op de energieproductie.
  Meer lezen »

Schoonmaakorganisatie Wouters maakt schoon bij:

Ampleon

Vanaf de oprichting op 7 december 2015 is Schoonmaakorganisatie Wouters B.V.betrokken geweest bij de schoonmaak van Ampleon,
voorheen een onderdeel van NXP en nu een geheel zelfstandige organisatie.

Momenteel werken ongeveer 250 medewerkers bij Ampleon. Ampleon ontwikkelt en test Radio Frequente zenders , er vindt geen productie plaats
binnen deze organisatie.

Ampleon heeft Sjaak Thissen aangesteld als Interim Facility Manager om alle facilitaire zaken zoals diverse verbouwingen, verhuizingen, inrichten alle facilitaire processen, aankleding en
de schoonmaak van het pand aan de Halfgeleiderweg in Nijmegen te managen. Sjaak Thissen heeft een eigen onderneming genaamd Thissen Services.
Thissen Services is een jong en dynamisch bedrijf in facilitaire dienstverlening en facilitair- en technisch beheer. Zij leveren kwaliteit en capaciteit op het gebied van facility management en
verhuismanagement en zijn actief in kantoren, scholen, zorginstellingen, bedrijfsverzamelgebouwen, winkeliersverenigingen en bedrijventerreinen.

Lees verder »